Aiempia tapahtumia

Tällä sivulla julkaisemme kuvauksia yhdistyksen aiemmista tapahtumista, kuten jäsenretkistä, juhlista ja muista tapahtumista.

2019

Jäsenretki Kuopioon03.10.2019

Kontiolahden Työttömät ry järjesti jäsenretken Kuopion Matkukseen ja Ikeaan. Lisäksi käytiin Kuopion kirpputorilla ja HongKong- tavaratalossa. Matkaan lähdettiin klo. 8.00 ja Kuopiosta lähdettiin takaisin klo. 15.00. Reissussa mukana oli noin 20 osallistujaa.

3

Töpinän Tähden olympialaiset ja sadonkorjuujuhla28.08.2019

Kotiseutukeskuksen pihalla järjestettiin leikkimieliset olympialaiset ja sadonkorjuujuhla ruokailun merkeissä. ”Olympialajeihin” kuului mm. suksisauvanheittoa, tikanheittoa sekä painonnostoa. Voittajille oli luvassa pieniä palkintoja.

2

Yhdistyksen 25-vuotisjuhlat13.06.2019

Kontiolahden Työttömät ry:n 25-vuotisjuhlat olivat kaksipäiväiset. Ensimmäisenä juhlapäivänä 13. 6. vietettiin perhepäivää, jossa oli pomppulinna, kasvomaalausta ja SPR:n nallesairaala sekä pelastuslaitoksen kalustoesittelyä. Pääjuhla vietettiin Ohto- salissa, joka aloitettiin ruokailulla. Ohjelmassa oli kunniakirjojen jako yhdistyksen pitkäaikaisille jäsenille, juhlapuhujana Merja Mäkisalo-Ropponen, Tragediateatteri Ämmät esitti katastrofinäytelmän ”Kissat kylmällä kujalla” ja juhlan kruunasi Kaukolasipartio.

4

Yhdistyksen koulutus & virkistäytymispäivä25.04.2019

Yhdistykselle pidettiin vapaaehtoistyökoulutus Kotikartano yhdistyksellä, jonka jälkeen siirryttiin syömään Jokiasemalle. Ruokailun jälkeen mentiin Kalmonkatiskalle retkeilemään makkaraa paistellen ja pelaillen ryhmäpelejä.

4

Yhdistyksen 25-vuotis juhlaristeily Tallinnaan05.04.2019

Kontiolahden Työttömät ry järjesti 25-vuotis juhlavuoden kunniaksi matkan huhtikuiseen Tallinnaan. Bussi oli mukana koko matkan ajan ja reissussa oli mahdollista tutustua Tallinnan vanhaan kaupunkiin sekä moderniin T1- ostoskeskukseen.

3

2018

Opastettu tutustuminen Botaniaan08.12.2018

Joulukuussa jäsenille järjestettiin opastettu tutustuminen Joensuun uudistettuun kasvitieteelliseen perhospuutarha Botaniaan. Samalla oli mahdollista käydä Areenan joulumarkkinoilla.

2