Aiempia tapahtumia

Tällä sivulla julkaisemme kuvauksia yhdistyksen aiemmista tapahtumista, kuten jäsenretkistä, juhlista ja muista tapahtumista.

2019

Yhdistyksen 25-vuotisjuhlat13.06.2019

Kontiolahden Työttömät ry:n 25-vuotisjuhlat olivat kaksipäiväiset. Ensimmäisenä juhlapäivänä 13. 6. vietettiin perhepäivää, jossa oli pomppulinna, kasvomaalausta ja SPR:n nallesairaala sekä pelastuslaitoksen kalustoesittelyä. Pääjuhla vietettiin Ohto- salissa, joka aloitettiin ruokailulla. Ohjelmassa oli kunniakirjojen jako yhdistyksen pitkäaikaisille jäsenille, juhlapuhujana Merja Mäkisalo-Ropponen, Tragediateatteri Ämmät esitti katastrofinäytelmän ”Kissat kylmällä kujalla” ja juhlan kruunasi Kaukolasipartio.

4

Yhdistyksen koulutus & virkistäytymispäivä25.04.2019

Yhdistykselle pidettiin vapaaehtoistyökoulutus Kotikartano yhdistyksellä, jonka jälkeen siirryttiin syömään Jokiasemalle. Ruokailun jälkeen mentiin Kalmonkatiskalle retkeilemään makkaraa paistellen ja pelaillen ryhmäpelejä.

4

Yhdistyksen 25-vuotis juhlaristeily Tallinnaan05.04.2019

Kontiolahden Työttömät ry järjesti 25-vuotis juhlavuoden kunniaksi matkan huhtikuiseen Tallinnaan. Bussi oli mukana koko matkan ajan ja reissussa oli mahdollista tutustua Tallinnan vanhaan kaupunkiin sekä moderniin T1- ostoskeskukseen.

3

2018

Opastettu tutustuminen Botaniaan08.12.2018

Joulukuussa jäsenille järjestettiin opastettu tutustuminen Joensuun uudistettuun kasvitieteelliseen perhospuutarha Botaniaan. Samalla oli mahdollista käydä Areenan joulumarkkinoilla.

2

Jäsenretki Outokumpuun20.09.2018

Syyskuussa järjestettiin jäsenretki Outokumpuun. Erä- ja luontokeskuksessa sai patikoida ja kalastaa ja välillä grillattiin makkaraa. Retkeilyn jälkeen käytiin syömässä lounasta ravintola Malmikummussa. Lopuksi halukkailla oli mahdollisuus käydä uimassa Outokummun uimahallissa.

1